fbpx

Despre noi – o poezie contemporana

Dacă ai nevoie de imposibil,

Noi punem a cincea latura patratului.

Facem ca și din părul tău să crească pere

Tragem weekendul până-n miercuri, ca tu să muncești mai puțin, iar pentru păreri și reclamații trecem adresa exactă a lui Moș Crăciun.

Dacă business-ul tău nu necesită vrăji, praf de pușcă, sau probleme cu legea, noi te ajutăm să îi crești numele și productivitatea prin culori, pârghii de cuvinte și geamuri web.

În primul rând, îți creem o identitate vizuală.

O modelăm după chipul și asemănarea nevoilor tale

O înrămăm într-un site cu mecanisme și butoane, care să pună oferta ta de servicii și/sau de produse la un click distanță

Îți întărim prezența și în offline cu materiale grafice de toate formele și aspectele, cu care să construim un brand personal remarcant și interactiv.

Prelucrăm tone de informații statice în poezie și roman, cum am făcut aici, sau le facem pur și simplu accesibile, astfel încât clienții tăi să nu fie niciodată nevoiți să sune sau să trimită mail la client service.

Echipa ne este constituită din trei capete, neîncoronate, puțin încornorate, fiecare cu meșteșugul și orgoliul lui, dar ne puteți lua ca unul singur, Boost Your Business – cu servicii de promovare, design web și grafic, și tot ceea ce implică acestea.

Avem și experiență ! Proiectele noastre le găsiți pe site, atent dichisite și ele pentru prezentare, ca să nu vă stea în cale o bănuială năzdrăvană că nu ne-am descurca.

Vorba aceasta e lungă și aranjată, că doar dăm mâna pentru prima dată

Dar dă-ne treabă multă o dată, și ne mai vedem la ziua de plată !

Posted on iunie 15, 2018 in Journal

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top
Top